Куди поїдемо: великі автобуси виїдуть на нові маршрути

Великі автобуси виїдуть на нові маршрути

Великі автобуси виїдуть на нові маршрути

Транспорт та інфраструктура
19 грудня 2018 10:39

У Львові низка автобусних маршрутів зазнає змін. Покращити транспортне сполучення у місті планують за допомогою великих автобусів та регулюванням деяких маршрутів. Курсувати оновлений рухомий склад почне з 11 січня. Про це повідомив керівник АТП-1 Орест Хамула.

Відтак, на маршрут №9, який курсує з Мурованого до автовокзалу, запустять великі автобуси. До 30 грудня автобуси середнього розміру "Атаман", які вилучать із маршруту №9, випустять на маршрут №19 (вулиця Щурата – проспект Червоної Калини). Ще шість середніх автобусів поїдуть за маршрутом 4а (площа Різні – проспект Червоної Калини), на якому нині фактично не їздить жоден автобус. У обох напрямках автобуси почнуть курсувати з 30 січня, повідомляє tvoemisto.tv.

Як зазначив Орест Хамула, щоб покращити транспортне сполучення району Наукової з центром Львова, з 11 січня на маршруті №45 (ТРЦ Viktoria Gardens – площа Галицька) також почнуть курсувати 10 автобусів великого класу.

Великі автобуси №28 до Рудного, про які повідомлялось раніше, планують запустити з 22 грудня, 10 великих автобусів на маршруті №50 – з 25 лютого (зміна схеми руху та продовження з маршрутом №47а), на маршрут №18 – 12 великих автобусів із 10 лютого зі зміною схеми руху.

До того ж із 1 березня 10 середніх машин курсуватиме на маршруті №10, а з 7 березня – 9 середніх машин на маршруті №35. На маршруті №48 планують повністю замінити схему руху автобусів та запустити з 25 березня 9 автобусів великого класу. Поки що ці схеми та графіки погоджують у обласному управлінні транспорту та коригують маршрутну мережу.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Щоб не плакать, я сміявсь: добірка курйозів у львівських маршрутках

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Забита людьми львівська маршрутку "летіла" по зустрічній: пасажири обурені, що їх зупинила поліція

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах