"Садовий заплатить": у Львові розслідують хамство водія маршрутки

У Львові водія маршрутки безпідставно нагрубив жінці

У Львові водія маршрутки безпідставно нагрубив жінці

Транспорт та інфраструктура
06 лютого 2019 12:20

У Львові водій маршрутки нагрубив пенсіонерці, через безкоштовний проїзд. Інцидент трапився у автобусі №53, який обслуговує перевізник "Успіх БМ". Про це повідомила на Гарячій лінії Львова львів’янка Стефанія Яремко.

"Водій у грубій формі почав мене відчитувати, що я безкоштовно їжджу, а за мене повинні платити інші пасажири, оскільки вартість проїзду підняли через нас пенсіонерів, і щоб я звернулася до пана Садового, щоб він за мене заплатив", — йдеться у дописі.

За словами Стефанії Яремко, все це було сказано в дуже некоректній формі. Жінка зазначила, що не проти оплачувати проїзд, якщо приймуть відповідну постанову.

"Просто не приємно жити в суспільстві в якому забули про людяність", — додала вона.

Згодом адміністратор "Гарячої лінії міста Львова" повідомив, що на підставі звернення жінки в управлінні транспорту Львівської міськради проведуть службове розслідування, і за його результатами вживатимуть відповідні заходи.

Нагадаємо, з 1 лютого проїзд в усіх автобусах Львова подорожчав до 7 гривень. Натомість, пенсіонери та інваліди третьої групи можуть їздити у львівських маршрутках безкоштовно. Проїзд у нічних маршрутках Львова не змінювали. Львів'яни негативно сприйняли інформацію про подорожчання проїзду. У відповідь, навіть, розпочали флешмоб #ДайтеКвитокЧелендж.

Окрім того, зареєстровано електронну петицію з вимогою негайного впровадження у Львові електронного квитка. У випадку невиконання пасажири погрожують маршруткам ігнором. Також зареєстрована петиція з пропозицією підняти тариф на проїзд у міських маршрутках ще на 1-2 гривні (до 8-9 гривень).

ДИВИСЬ ЩЕ:

Щоб не плакать, я сміявся: добірка курйозів у львівських маршрутках

Відеошок: львівська маршрутка курсує із діркою в підлозі

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах