Куди завезе: автобусу №52 можуть суттєво продовжити маршрут

У Львові пропонують продовжити маршрут автобуса №52.

У Львові пропонують продовжити маршрут автобуса №52.

Транспорт та інфраструктура
07 лютого 2019 16:15

Задля покращання транспортного сполучення із смт Рудно Львівська міськрада пропонує продовжити маршрут №52. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

В обласній адміністрації не підтримують таку пропозицію, а пропонують продовжити у смт Рудно міжміський маршрут №156.

"Ще в грудні ЛК АТП №1 планувало замінити автобуси середнього класу на автобуси великого класу на маршруті №28, щоб вони курсували в смт Рудно. Однак для цього потрібно було б замінити схему руху — щоб автобуси заїжджати до смт Рудно через с. Зимна Вода, оскільки там ширша дорога. Однак, ми зіштовхнулися з тим, що громада однієї частини Рудно не підтримує цю пропозицію, бо вважають, що залишаться без транспорту, а пропонований шатл-бас, який мав би курсувати по селищу і довозити людей до кінцевої зупинки, їм не підійшов", – розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий.

За його словами, саме тому запропонували інший варіант — це продовжити маршрут №52, який курсує з пл. Різні до АС "Західна", до смт. Рудно, та також через с. Зимна Вода. Тоді у смт Рудно було б два міських маршрути — №28 і №52. На 52 маршруті ми б збільшили кількість одиниць до 10?12 автобусів, щоб забезпечити якісне транспортне сполучення мешканців Рудно, частково с. Зимна Вода із Львовом.

"Зараз ми вивчаємо думку мешканців смт Рудно, ще раз проведемо зустрічі з ними, щоб визначити, які варіанти їм підходять", — додав Білий.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Щоб не плакать, я сміявся: добірка курйозів у львівських маршрутках

Відеошок: львівська маршрутка курсує із діркою в підлозі

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах