Для зручності туристів: на львівському вокзалі відкриють пункт митного контролю

У Львові на залізничному вокзалі встановлять міжнародний пункт митного контролю

У Львові на залізничному вокзалі встановлять міжнародний пункт митного контролю

Транспорт та інфраструктура
11 вересня 2019 16:54

У Львові на головному залізничному вокзалі збираються встановити міжнародний пункт митного контролю. Про це VG Львів повідомили у Міністерстві інфраструктури України.

 "10 вересня 2019 року комісією за участі представників Міністерства інфраструктури, Державної фіскальної служби, Адміністрації Держприкордонслужби, Львівської ОДА та АТ "Укрзалізниця" було проведено перевірку готовності відкриття пункту контролю через державний кордон на території залізничного вокзалу станції Львів", - повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк.

У результаті перевірки, комісія вирішила ініціювати перед Кабінетом Міністрів України можливість відкриття міжнародного пункту контролю на території залізничного вокзалу у Львові.

За словами Юрія Лавренюка, відкриття пункту контролю через державний кордон на території залізничного вокзалу Львова дозволить врегулювати організацію та здійснення на постійній основі прикордонного та митного заходів, що створить передумови для впровадження додаткових поїздів в напрямку ЄС  і зростання пасажиропотоку між Україною та країнами-членами ЄС.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах