Заряди смартфон і зігрійся: опубліковано фото і відео нових львівських тролейбусів

Львів отримав перших 10 нових тролейбусів. Фото Львівська міськрада.

Львів отримав перших 10 нових тролейбусів. Фото Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
04 листопада 2019 17:50

Львів отримав перших 10 нових тролейбусів. Як повідомили у Львівській міськраді, ТзОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" і ПрАТ "Концерн-Електрон" загалом виготовлять на замовлення міста пів сотні нових тролейбусів. 

Нові тролейбуси "Електрон", що поповнили комунальний парк "Львівелектротрансу", дещо відрізняються від тих, що місто придбало раніше. Враховуючи побажання замовника, удосконалено салон та ряд систем. У нових тролейбусах є камери відеонагляду, встановлено вдосконалені системи GPS відстежування, зарядні USB пристрої для телефонів та гаджетів, а також роутери Wi-Fi.

Львів отримав перших 10 нових тролейбусів. Фото Львівська міськрада.

Львів отримав перших 10 нових тролейбусів. Фото Львівська міськрада.

Кожен тролейбус обладнаний двома кондиціонерами: для салону і для кабіни водія. Окрім того, у салоні встановлені нові, запатентовані пасажирські сидіння власної розробки та виготовлення. Вони відлиті зі склонаповненого поліаміду — безпечного і негорючого матеріалу. Кузови тролейбусів — з низьколегованої нержавіючої сталі з додатковим антикорозійним покриттям і облицьовані алюмокомпозитними панелями (заводська гарантія на кузов — 20 років).

"Загальна пасажиромісткість — 105. Термін служби — дуже великий, це десятки років. Вони застаріють швидше морально, ніж фізично, тому що нержавіюча сталь дуже міцна, корозії немає, обшивка кузова — пластикова, агрегати — німецькі. Тобто якість матеріалів — дуже висока", — зазначив генеральний директор заводу "Електронмаш" Василь Пецух.

Нагадаємо, торік Львів закупив найбільше нового комунального транспорту, порівняно з іншими містами України. Зокрема у Україні минулого року міста закупили 269 одиниць техніки. З них місто Львів купило 150 одиниць. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах