Через Львів: FlixBus запустить новий маршрут з України до Чехії

FlixBus запустить новий маршрут з України до Чехії через Львів.

FlixBus запустить новий маршрут з України до Чехії через Львів.

Транспорт та інфраструктура
06 грудня 2019 09:59

Німецький автобусний лоукостер FlixBus запустить новий маршрут за напрямком Одеса-Плзень (Чехія). Це буде перший український маршрут, на якому працюватимуть автобуси у фірмовій лівреї компанії. Про це розповів генеральний директор компанії в Польщі і Україні Міхал Леман, повідомила  пресслужба Flixbus.

Автобус курсуватиме за таким маршрутом: Одеса, Умань, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль, Львів, Краків, Оломоуць, Брно, Прага та Плзень. Перевізник здійснюватиме рейси п’ять днів на тиждень один раз на день з Одеси до міста Плзень та у стільки ж у зворотному напрямку.

Партнером FlixBus у запуску нового маршруту стала чеська компанія Regabus, яка працює на ринку з 1994 року. Вона спеціалізується на перевезеннях між Україною та Чехією.

Дні виїзду автобуса з Одеси: вівторок, середа, п’ятниця, субота, неділя. Дні виїзду з Плзеня: понеділок, середа, четвер, п’ятниця, неділя.

Автобус перебуватиме в дорозі близько 29 годин. Згідно з розкладом, опублікованим на сайті Regabus, після відправлення з Одеси о 9:00 автобус прибуде до Львова приблизно о 22:40. Після виїзду о 14:00 з Плзня – приблизно о 06:25.

Перший виїзд відбудеться вже 11 грудня. Від 4 грудня і до 8 грудня квитки на автобус на період подорожей з 11 до 15 грудня та з 28 січня до 28 лютого можна буде придати за акційною вартістю. Ціни стартують від 99 гривень. На офіційному сайті компанії уже доступне бронювання квитків. Придбати білети зі Львова до міста Плзень на період поїздки після 15 грудня можна придбати за ціною від 799 гривень.

На новій лінії будуть курсувати чотирирічні та п’ятирічні автобуси Setra. У такому транспорті будуть розетки, WI-FI, кондиціонери та туалет.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах