Дивись тарифи: Львів поділили на п'ять зон паркування

Львів поділили на п'ять нових зон паркування

Львів поділили на п'ять нових зон паркування

Транспорт та інфраструктура
20 лютого 2020 13:23

Львів поділили на п'ять нових зон паркування. Невдовзі "Львівавтодор" запровадить нові абонементи на паркування для львів'ян. 

Згідно з прийнятою ухвалою, у першу зону паркування входить територія старого міста. Зараз тут працює два види паркінгів: відкриті (пл. Міцкевича, вул. Гавришкевича та вул. Підвальна) та закриті (вул. Валова та вул. Театральна). Якщо досі на відкритих паркінгах вартість стоянки за годину становила 15 грн, то її підняли до 20 грн. Натомість у закритих паркінгах вартість зросте з 20 грн до 30 грн, пише Zaxid.net.

Якщо раніше друга зона паркування охоплювала усю територію поза центром міста, то тепер вона займає близьку до центру зону (5-15 хв пішки) і тариф тут підняли з 5 до 15 грн. У третій зоні, яка охоплює більшість міської забудови до 1939 року, встановили тариф 10 грн.

Четвертою зоною паркування вважається решта території міста, де вартість паркування на майданчиках становитиме 5 грн. А п’ята зона паркування – це паркінги біля аеропорту "Львів" та головного залізничного вокзалу. Тут новий тариф становитиме 40 грн за годину.

Вартість паркування зросте і на майданчиках для туристичного транспорту – з 50 грн до 80 грн за годину.

При цьому мешканці центральної частини міста у вихідні, святкові дні та з 19:00 до 8:00 у будні дні надалі матимуть право на безкоштовне паркування. Окрім того, вони зможуть придбати абонементи на один місяць за 590 грн, на три місяці – за 800 грн або на півроку за 1400 грн.

Нові тарифи за паркування вступлять у дію з 1 березня.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах