Введення надзвичайного стану: як курсуватиме транспорт у Львові

Введення надзвичайного стану: як курсуватиме транспорт у Львові фото

Введення надзвичайного стану: як курсуватиме транспорт у Львові фото

Транспорт та інфраструктура
23 березня 2020 17:28

У Львівській міськраді розповіли, як курсуватиме транспорт у випадку запровадження надзвичайного стану. У місті Лева можуть тимчасово зупинити увесь громадський транспорт. Медиків та комунальників возитимуть на роботу спеціальні рейси.

Про це розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, міськрада уже напрацювала необхідні маршрути. «Також розроблені посвідчення для медпрацівників та працівників житлового-комунальної сфери. За наявності таких посвідчень люди будуть добиратися до місць праці. Будуть працювати автобуси, тролейбуси і трамваї. Звичайно, кількість маршрутів буде скорочена, але люди зможуть добратися на роботу», – зазначила Ірина Маруняк.

Вона також додала, що з 24 березня у всіх трамваях та тролейбусах Львова їздитимуть контролери. Вони слідкуватимуть не лише за оплатою проїзду, але й за виконанням постанови Кабінету міністрів про обмеження кількості пасажирів до 10.

Нагадаємо, VG Львів запустив чат, в якому ви завжди можете знайти собі благородних попутників або хорошого водія, який позбавить від довгого очікування на зупинці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах