Приїхали: 80% приватних автобусів Львова не виїхали на маршрути

Приїхали: 80% приватних автобусів Львова не виїхали на маршрути фото

Приїхали: 80% приватних автобусів Львова не виїхали на маршрути фото

Транспорт та інфраструктура
25 березня 2020 17:14

Сьогодні, 25 березня, у Львові майже 80% приватних автобусів не виїхали на маршрути. Загалом на міських маршрутах курсує 80,5% транспорту.

Як повідомили VG Львів в управлінні транспорту Львівської міськради, з них 100% на маршрути вийшов електротранспорт, 62% виходу автобусів ЛК АТП № 1, і лише 20% – автобусів приватних перевізників.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, дезінфекція транспорту проводиться двічі на день, водії забезпечені дезінфікуючими засобами.

Додамо, що зараз в Україні діє постанова Кабінету Міністрів, відповідно до якої громадським транспортом можна возити не більше 10 осіб.

Окрім того, у Львові призупинена дія пільг на безкоштовний проїзд у громадському транспорті для усіх категорій громадян, які передбачені законодавством України, ухвалами сесії Львівської міськради та рішеннями виконавчого комітету. Це тимчасовий захід, і він буде діяти до закінчення карантину. Після закінчення карантину рішенням комісії ТЕБ і НС всі пільги будуть відновлені.

Нагадаємо, VG Львів запустив чат, в якому ви завжди можете знайти собі благородних попутників або хорошого водія, який позбавить від довгого очікування на зупинці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах