На межі з Львівщиною та Івано-Франківщиною: Закарпаття закрило дві траси

На межі з Львівщиною та Івано-Франківщиною: Закарпаття закрило дві траси  фото

На межі з Львівщиною та Івано-Франківщиною: Закарпаття закрило дві траси фото

Транспорт та інфраструктура
26 березня 2020 13:22

У ніч проти 27 березня Закарпаття закрило дві траси на межі з Львівщиною та Івано-Франківщиною. Як повідомив голова Закарпатської облдержадміністрації Олексій Гетьманенко, блокпости встановлять на дорогах H-13 (Львів-Самбір-Ужгород) та Р-21 (Долина-Хуст).

 «Починаючи із 00:00 27 березня до 24 квітня на території області вводять обмежувальні заходи. Зупинка роботи всіх ринків, за винятком великих продуктових оптових ринків. Призупинено роботу відділень для приготування та прийому їжі, кави, інших напоїв, розміщених на АЗС. Призупинено рух автомобільного транспорту шляхом виставлення блокпостів на перевальних ділянках наступних автомобільних доріг: Ужоцький перевал (автодорога Н-13 Львів-Самбір-Ужгород), Торунський (Вишківський) перевал (автодорога Р-21 Долина-Хуст)», – розповів Олексій Гетьманенко.

Ще на двох перевалах у Закарпатській області рух транспорту буде дозволений, однак у тих, хто в'їжджатиме на територію Закарпаття, вимірюватимуть температуру. Так, температурний скринінг проводитимуть на дорогах, що йдуть через Яблунецький перевал (автодорога Н-09 Мукачево-Рогатин-Львів) та Абранський перевал (автодорога М-06 Київ-Чоп).

Нагадаємо, протягом минулої доби в Україні зафіксували 32 нових випадки зараження коронавіусом COVID-19. Станом на четвер, 26 березня, в країні офіційно підтверджено 145 випадків, п’ять із них – смертельні.

Нагадаємо, VG Львів створив чат, де львів'яни можуть скоординуватися, щоб підвозити один одного.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах