Великий ремонт: як зміниться вулиця Пилипа Орлика і скільки триватимуть роботи

Великий ремонт: як зміниться вулиця Пилипа Орлика і скільки триватимуть роботи  фото

Великий ремонт: як зміниться вулиця Пилипа Орлика і скільки триватимуть роботи фото

Транспорт та інфраструктура
05 травня 2020 16:48

З середини липня у Львові розпочнеться ремонт вулиці Пилипа Орлика. На вулиці облаштують міцну щебеневу основу та постелять два шари асфальту. Також замінять усі бордюри, облаштують паркомісця та відремонтують освітлення.

Про це повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

З середини липня у Львові розпочнеться ремонт вулиці Пилипа Орлика. З середини липня у Львові розпочнеться ремонт вулиці Пилипа Орлика.

«На вулиці Пилипа Орлика розміщені дитяча лікарня, морг, поруч лікарня швидкої медичної допомоги. А це стратегічні об’єкти, до яких постійно приїжджають швидкі, автобуси, чи пацієнти власним транспортом. Тому для нас важливо цю вулицю якісно відремонтувати. Відповідно цього року ми проведемо поточний ремонт вулиці. Вже оголосили тендер. Роботи плануємо розпочати з середини липня, а завершити ремонт — кінець серпня — початок вересня», — розповіла вона.

За словами Маруняк, дорогу планують зробити двостічною, тобто щоб вода стікала у два боки і не було застою під час опадів. Це важливо для якісної експлуатації дороги, адже від застою води можуть утворюватися ями.

Нагадаємо, з п’ятниці, 8 травня, у Львові розпочнеться ремонт вулиці Богдана Хмельницького. На час робіт відбудуться зміни у схемах руху міських автобусних маршрутів №20 та №25.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах