Втамуй спрагу: на львівських вуличках з’являться питні фонтанчики

На львівських вуличках з’являться питні фонтанчики. Фото: te.20minut.ua (умовне)

На львівських вуличках з’являться питні фонтанчики. Фото: te.20minut.ua (умовне)

Транспорт та інфраструктура
22 травня 2020 09:57

На вулицях Львова з’являться питні фонтанчики. Влітку містянам і туристам вже не доведеться потерпати від спраги у пошуках продуктового магазину, чи аптеки. Фонтанчики втсановлять біля входу у Ратушу, біля пам’ятника Тарасу Шевченку, на площі Митній, біля Порохової вежі та біля Оперного театру. 

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" оголосило два тендери на закупівлю питних фонтанчиків. Обидва опубліковані на порталі публічних закупівель Prozorro.

У першому йдеться про закупівлю питного фонтанчика очікуваною вартістю 140 тисяч гривень. Згідно з технічними вимогами, це має бути дворівневий спа-центр води, пристосований для людей з обмеженими можливостями, стійкий до вандалізму, з чашами з нержавіючої сталі, встановлений на високоміцному постаменті.

У другому тендері мовиться про чотири питні фонтанчиків очікуваною вартістю 450 тисяч гривень.

На вулицях Львова з’являться питні фонтанчики.На вулицях Львова з’являться питні фонтанчики.

«Виготовлення питних фонтанів повинно бути  з дотриманням усіх необхідних ДСТУ, технічних умов (ТУ) та вимог СанПіН. Всі питні фонтанчики повинні пройти передньо тестування на якість збірки. Гарантія на фонтани  становити не менше  18 місяців. Корпус фонтану зроблений з хромо-нікелева нержавіюча сталь товщиною 1 міліметр», - йдеться у технічних вимогах.

Зазначимо, що водопостачання на час карантину у Львові призупинятимуть лише під час виникнення аварійних ситуацій. Підприємство "Львводоканал" не проводить планових робіт. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах