Зазирни у майбутнє: яким буде сквер біля залізничного вокзалу після реконструкції

Зазирни у майбутнє: яким буде сквер біля залізничного вокзалу після реконструкції. Візуалізація: Zaxid.net.

Зазирни у майбутнє: яким буде сквер біля залізничного вокзалу після реконструкції. Візуалізація: Zaxid.net.

Транспорт та інфраструктура
05 червня 2020 17:46

Стало відомо, який вигляд матиме сквер біля залізничного вокзалу у Львові після реконструкції площі Двірцевої. Тут буде дитячий майданчик, лавки і дуже багато зелені.

Відповідне відео на своєму влозі на YouTube опублікував заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий.

Роботи з реконструкції Двірцевої вже розпочалися. Триватимуть вони не більше двох місяців. Під час реконструкції у сквері на площі Двірцевій з’явиться туристично-інформаційний центр, дитячий майданчик і паркувальні місця для очікування пасажирів водіями таксі.

Зазирни у майбутнє: яким буде сквер біля залізничного вокзалу після реконструкції. Візуалізація: Zaxid.net.Зазирни у майбутнє: яким буде сквер біля залізничного вокзалу після реконструкції. Візуалізація: Zaxid.net.

Нагадаємо, архітектори та фахівці розробили концепцію перетворення території між площею Двірцевою та вулицею Городоцькою у Львові. Вона передбачає значне збільшення зелених насаджень, зелені зони на дахах будівель, облаштування підземних паркінгів, відкриття виставкових площ тощо.

Додамо, що Приміський вокзал буде перенесено ближче до Головного вокзалу. Тоді стане зручнішим сполучення між регіональними перевезеннями і буде покращено пішохідні зв’язки з автобусною станцією та іншими видами транспорту. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах