Далі – пішки: названа дата закриття вулиці Чернівецької

Названа дата закриття вулиці Чернівецької у Львові. Фото: Фото: Sputnik Азербайджан.

Названа дата закриття вулиці Чернівецької у Львові. Фото: Фото: Sputnik Азербайджан.

Транспорт та інфраструктура
16 червня 2020 12:38

Названа дата перекриття вулиці Чернівецької у Львові. Закрити вулицю біля Головного залізничного вокзалу міста Лева планують з 15.00 п’ятниці,19 червня.

Про це розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець.

Названа дата закриття вулиці Чернівецької. Фото: Роман Балук.Названа дата закриття вулиці Чернівецької. Фото: Роман Балук.

«На сьогодні вже маємо дозвіл від Держархбудконтролю на початок будівельних робіт, вже є погоджена в поліції схема організації дорожнього руху, і зараз готується звернення від ЛКП «Львівавтодору» і наказ на перекриття від департаменту житлового господарства та інфраструктури. Опісля підрядник встановить усі необхідні знаки, відповідно до схеми організації дорожнього руху», - розповів Одинець.

За його словами, на Чернівецькій буде проведено демонтаж дорожнього покриття та заміна інженерних мереж.

Роботи планувалося закінчити до кінця 2020 року, за умови їхнього початку у квітні. Наразі точної дати відновлення руху транспорту на вулиці Чернівецькій не називають.

Нагадаємо, архітектори розробили концепцію перетворення території між площею Двірцевою та вулицею Городоцькою у Львові. Вона передбачає значне збільшення зелених насаджень, зелені зони на дахах будівель, облаштування підземних паркінгів, відкриття виставкових площ тощо.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах