Хіба на човні: на Львівщині деякі дороги закрили через підтоплення

На Львівщині деякі дороги закрили через підтоплення. Фото: "Галка"

На Львівщині деякі дороги закрили через підтоплення. Фото: "Галка"

Транспорт та інфраструктура
24 червня 2020 15:34

На Львівщині 24 червня деякі дороги закрили для проїзду транспорту через підтоплення. Водіїв просять оминати перекриті ділянки трас, тут працюють правоохоронці для забезпечення публічної безпеки.

Як пише «Галка», на Верховинщині, що на Івано-Франківщині, стався зсув верхнього шару ґрунту у селі Буковець. Внаслідок цього дорогу державного значення Р-24 «Татарів – Кам’янець-Подільський» перекрили повністю.

Крім того, через підняття води в річці Дністер в місті Галич перекрито рух на автомобільному мості через Дністер на трасі Н-09 «Львів – Івано-Франківськ». Водії можуть об’їхати вказану ділянку через Калуш і Стрий.

Відео з Галича опублікувала у Фейсбук юзерка Аріша Сивак. Відомо, що підтоплене село Поплавники та Залуква. Відрізані села Тустань, Медуха, Дубівці, Маріямпіль та інші в цьому ж напрямку. Також з Галича не можливий проїзд в Тернопільську область автошляхом Т0903 «Галич-Підгайці-Сатанів».

Як повідомили в Службі автодоріг Львівщини, у селі Мельнич, що на Жидачівщині, річка Свіча вийшла з берегів та затопила дорогу державного значення на 150 м. Йдеться про автодорогу Т-14-19 «Миколаїв – Жидачів – Калуш».

На Львівщині деякі дороги закрили через підтоплення. Фото: МВСНа Львівщині деякі дороги закрили через підтоплення. Фото: МВС

Нагадаємо, на Франківщині розпочалася евакуація міста Галич. Близько шести тисяч людей змушені покинути свої домівки через паводок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах