Це Львів, крихітко: на Сихові з’явилася незвичайна велодоріжка

Це Львів, крихітко: на Сихові з’явилася незвичайна велодоріжка.

Це Львів, крихітко: на Сихові з’явилася незвичайна велодоріжка.

Транспорт та інфраструктура
30 червня 2020 09:38

На одній із вулиць Сихівського району Львова склалася майже анекдотична ситуація. Щоправда, сміятися з неї може лише той, хто ніколи не мав ровера й не мріяв про якісну інфраструктуру у своєму районі. На Хуторівці під час будівництва велодоріжки, яке розпочали одночасно з різних кінців вулиці, виявилося, що вона не сходиться.

Відповідні фото і пост обурення опублікував у спільноті «Варта 1» Павло Ардан. 

Пересідай на ровер: де у Львові взяти велосипед на прокат

Це Львів, крихітко: на Сихові з’явилася незвичайна велодоріжка. Фото: Павло Ардан.  Це Львів, крихітко: на Сихові з’явилася незвичайна велодоріжка. Фото: Павло Ардан.

"Прораб сказав зліва тротуар, а справа велосипедна доріжка, робітники так і зробили, але хто знав, що роботи почнуть одночасно дві бригади. Реконструкція вул. Хуторівка. Дві бригади одночасно почали роботи, мабуть, вірили, що "десь по середині зійдуться". Цікаво як перевірити затверджений план робіт і з якого боку повинен бути тротуар, а з якого боку велодоріжка?", - написав він.

Нині відповідні органи з’ясовуються, як так сталося: чи велодоріжка вийшла на тротуар, чи тротуар вийшов на велодоріжку. І хто в усьому цьому винен.

Велодоріжка на Сихові. Львів, як він є. Фото: Павло Ардан.  Велодоріжка на Сихові. Львів, як він є. Фото: Павло Ардан.

Прораб сказав зліва тротуар, а справа велосипедна доріжка, робітники так і зробили. Фото: Павло Ардан. Прораб сказав зліва тротуар, а справа велосипедна доріжка, робітники так і зробили. Фото: Павло Ардан.

Нагадаємо, на території парку імені Івана Павла ІІ на Сихові облаштують нову велосипедну доріжку. Це перший етап облаштування «зеленої лінії», яка має з’єднати Сихів з центром Львова через громадські об’єкти. Маршрут проходитиме повз університетські кампуси та офісні приміщення, також запропонований маршрут перетинає густонаселені місцевості, занедбані території та неосвоєні зелені зони. «Зелена лінія» починатиметься біля культурно-освітнього центру імені Олександра Довженка на Сихові та вестиме до Церкви християн віри євангельської «Голгофа». А далі за маршрутом: вулиця Лісна — вулиця Гната Хоткевича — вулиця Хуторівка — центральний вхід до семінарії УКУ — вулиця Персенківки — станція "Персенківка” - вулиця Луганська — вулиця Козельницька — Український католицький університет — Стрийський парк — вхід в парк культури (Монумент Слави) — головний вхід в парк культури (вулиця Вітовського). 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах