Заціни: на Пасічній замість незаконно встановленого кіоску висадили квіти

Зацініть: на Пасічній замість незаконно встановленого кіоску висадили квіти. Фото: Supersadovnik.

Зацініть: на Пасічній замість незаконно встановленого кіоску висадили квіти. Фото: Supersadovnik.

Транспорт та інфраструктура
02 липня 2020 17:51

Замість демонтованого кіоску на розі вулиць Пасічна — Медової Печери у Львові висадили квітник. МАФ за цією адресою кілька років стояв незаконно. Не маючи жодних дозволів та не сплачуючи податків. Відповідно, кіоск не потрапив у комплексну схему розміщення тимчасових споруд Львова. І 15 травня виконком проголосував за його демонтаж.

Про це повідомили у Львівській міськраді.

Цікаво, що особа, яка називала себе представником власників тимчасової споруди, тривалий час перешкоджала демонтажним роботам. Навіть було викрадення болгарки та ключів від генератора. Однак кіоск таки демонтовали.

"Тепер на звільненій ділянці висадили квітник. Власне земельна ділянка на розі вулиці Пасічної та Медової Печери входить до меж скверу «Медова Печера». Він був у переліку зелених зон Личаківського району давно. Та через цей кіоск на сесії не могли ухвалою затвердити межі цього скверу. А відповідно до проєкту, площа зеленого острівця буде 0,20 гектара», - йдеться у повідомленні.

Зацініть: на Пасічній замість незаконно встановленого кіоску висадили квіти.Зацініть: на Пасічній замість незаконно встановленого кіоску висадили квіти.

Нагадаємо, що усі тимчасові споруди, які не внесено у комплексу схему і не мають відповідних дозвільних документів, підлягають демонтажу. Загалом таких у місті близько 300. Близько 20 з них вже демонтували.

Додамо, що у ніч проти 4 червня на Левандівці у Львові, як гриб після дощу, «виріс» чималий кіоск. Під час монтажу МАФу пошкодили тротуар і газон. Міська рада звернулася у поліцію.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах