Є відповідь: коли Личаківську відкриють для транспорту

Є відповідь: коли Личаківську відкриють для транспорту. Фото: Львівська міськрада.

Є відповідь: коли Личаківську відкриють для транспорту. Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
21 липня 2020 17:44

Директорка комунального підприємства "Львівавтодор" Оксана Єстеферова розповіла, коли Личаківську нарешті відкриють для транспорту. Капітальний ремонт вулиці розпочався 27 травня. Роботи виконують на ділянці від Букової до межі міста. Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП "Львівавтодор" та ТзОВ "Автомагістраль-Південь", — 160,3 мільйона гривень. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як розповіла Оксана Єстеферова, за сприятливих погодних умов підрядник прогнозує відкрити вулицю для проїзду транспорту вже наприкінці серпня, однак повністю завершити всі роботи планують до кінця вересня.

Є відповідь: коли Личаківську відкриють для транспорту. Фото: Львівська міськрада.Є відповідь: коли Личаківську відкриють для транспорту. Фото: Львівська міськрада.

Зазначимо, що проектом ремонту Личаківської передбачена розчистка площі від кущів та дрібнолісся, капітальний ремонт дорожнього одягу, будівництво господарсько-побутового каналізаційного колектора, реконструкція дощового каналізаційного колектора прокладання електролінії зовнішнього освітлення, пониження всіх існуючих кабельних ліній на 1 м від поверхні, заміна ділянок газопроводу, ремонт кабелів зв’язку. Перевлаштування існуючих тротуарів у межах забудови та влаштування нових тротуарів за межами забудови, влаштування велосипедних смуг. Влаштування нових зупинок громадського транспорту та доведення до нормативних параметрів існуючих.

"Протяжність дороги, яку ремонтуємо, — 4 кілометра 100 метрів. Вже відфрезеровано все дорожнє покриття і виконуються роботи з розширення дороги, її вирівнювання та кронування дерев. Пошкоджені, аварійні дерева будуть забрані. На вулиці Личаківська буде замінено дорожнє полотно, облаштовано тротуари — у тій частині, де проживають люди, освітлення буде по всій довжині, зі сторони лісосмуги. Також буде велодоріжка, технічні тротуари, і ближче від "Ензиму" до вулиці Букова буде замінено колектор. Велодоріжка буде в одному напрямку, але достатньо широка — 2,5 метра. Ширина проїзної дороги після ремонту становитиме 6,5 метра, тобто дві смуги по 3,25 метра. Також буде змонтовано шість зупинок громадського транспорту", — розповіла Оксана Єстеферова.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах