Ой, як незручно: на Личаківській частково демонтували делініатори, які нещодавно встановили

На Личаківській частково демонтували делініатори, які нещодавно встановили. Фото: ЛМР

На Личаківській частково демонтували делініатори, які нещодавно встановили. Фото: ЛМР

Транспорт та інфраструктура
16 липня 2020 13:42

На перехресті вулиць Личаківська – Пасічна частково демонтували гумові делініатори, які нещодавно там встановили. Та при встановленні не врахували, що ці стовпці заважатимуть проїзду великогабаритного транспорту. Читайте всі новини за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міськради, це мешканці ініціювали встановлення делініаторів і подали цю пропозицію на комісію з безпеки дорожнього руху.

На Личаківській встановили делініатори, аби автівки не перетинали суцільну смугу – автомобілі з правої смуги перелаштовувались в центральну, щоб їхати в напрямку Винник. А такі дії створювали небезпеку і проблему для тих, хто їхав у центральній смузі.

Делініатори на Личаківській. Фото: ЛМРДелініатори на Личаківській. Фото: ЛМР

«Після того, як їх встановили, побачили, що є питання. Проблема була в тому, що у проекті реконструкції Личаківської проектант заклав занадто вузьку смугу в місці повороту, і 12-метровий автобус не може повернути, не виїжджаючи за межі цієї смуги. А проектант розміщення стовпців на суцільній смузі не перевірив, чи буде можливість автобусу здійснювати поворот. Тому в перший день після встановлення ми побачили проблему, на місце виїхали фахівці і забрали декілька стовпців, щоб автобуси могли повертати», — пояснив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий.

Тепер біля храму Покрови на вулиці Личаківській планують облаштувати зупинку громадського транспорту з дашком та лавкою.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Львова наступного року планують відремонтувати вулиці Мазепи та Грінченка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах