Є відповідь: коли відкриють квазікільце на Шевченка

Коли відкриють квазікільце на Шевченка. Фото: Львівська міська рада

Коли відкриють квазікільце на Шевченка. Фото: Львівська міська рада

Транспорт та інфраструктура
31 липня 2020 13:04

У Львові тривають роботи з облаштування квазікільця на вулиці Шевченка. Та вже з наступного тижня цю вулицю, на відрізку від Залізничної до Левандівської, де організовують кільцевий рух, планують відкрити для проїзду транспорту.

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі радіо «Львівська хвиля», затримки капітального ремонту були через неточності у проекті.

«Проектанти так запроектували колію, що трамвай не міг їхати. Ми виставимо їм претензію. Тому ми мали затримку з асфальтуванням, бо переробляли проект. Натомість вчора почали класти останній шар асфальту на квазікільці і, як ми й анонсували, в першій декаді серпня відкриємо його для руху транспорту», - пояснив мер Львова.

За словами Андрія Садового, зараз у Львові також займаються проектуванням вулиці Суботівської, яка з'єднає Левандівку з мікрорайоном Рясне-2, зокрема, щоб там курсував тролейбус.

Зазначимо, вартість реконструкції вулиці Шевченка з облаштуванням квазікільця, згідно з договором між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», становить 89,6 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у Львові завершили капітальний ремонт вулиці Курмановича на ділянці від вулиці Пꞌясецького до вулиці Данила Апостола — її вже відкрили для руху транспорту.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах