Де саме: у Львові облаштують два тренувально-вигульних майданчики для собак

У Львові облаштують два тренувально-вигульних майданчики для собак. Фото: pexels.com

У Львові облаштують два тренувально-вигульних майданчики для собак. Фото: pexels.com

Транспорт та інфраструктура
06 серпня 2020 10:51

Вже до кінця серпня у Львові обіцяють облаштувати два тренувально-вигульних майданчики для собак – на вулиці Промисловій, поряд з ЛКП «Лев», та у парку культури імені Богдана Хмельницького.

За словами начальника управління житлового господарства Владислава Іванова, на цей рік заплановано близько 800 тисяч гривень на облаштування тренувально-вигульних майданчиків.

Наразі ще тривають роботи з будівництва, та вже на початку наступного тижня планують встановлювати обладнання для тренувально-вигульних майданчиків на вулиці Промисловій.

Тривають роботи з облаштування. Фото: ЛМРТривають роботи з облаштування. Фото: ЛМР

Обладнання на майданчику. Фото: ЛМРОбладнання на майданчику. Фото: ЛМР

До слова, в рамках програми створення інфраструктури для належного вигулу собак у Львові на 2019−2023 роки, планують облаштувати 97 об'єктів для вигулу собак: 27 майданчиків для вигулу собак, на яких власники зможуть вигулювати своїх улюбленців без повідка, 21 закритий тренувально-вигульний майданчик зі спортивним обладнанням та 49 прогулянкових маршрутів.

Нагадаємо, протягом серпня в усіх районах Львова виїзні бригади безкоштовно чіпуватимуть собак. Згідно з оновленими правилами домашніх тварин, львів’яни зобов'язані реєструвати і чіпувати своїх собак.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах