Не працював чверть століття: у львівському ліцеї відкриють басейн

Не працював чверть століття: у львівському ліцеї відкриють басейн. Фото: Львівська міськрада.

Не працював чверть століття: у львівському ліцеї відкриють басейн. Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
11 серпня 2020 13:29

З вересня учні ліцею "Львівський" зможуть займатись плаванням у відремонтованому басейні. Басейн у навчальному закладі не працював з 1994 року. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Роботи з реконструкції бассейну у ліцеї тривали майже п’ять років. У 2019 році ці будівельні роботи були виконано, проте для забезпечення роботи електрообладнання басейну виникла необхідність проведення робіт із збільшення потужності електропостачання закладу, які завершено у цьому році. Роботу басейну ліцею заплановано розпочати вже за кілька тижнів.

«Ми маємо грандіозні плани із вдосконалення цього ліцею. Ми хочемо, щоб школа стала великим центром цього району, щоб зовнішня територія була корисною і для дітей, і для мешканців. Також хочемо, щоб середина школи була наповнена таким чином, щоб зі знання, які діти тут отримують, були для них корисними, практичними. Дітям тут має бути добре", — розповів директор ліцею «Львівський» Андрій Закалюк.

Зазначимо, що будівля ліцею "Львівський" розташована на вулиці Лисеницькій, 3 та побудована у 1984 році. Тут працює 95 педагогічних працівників, є 32 класи, в яких навчається 955 учнів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах