Ніхто нікуди не поспішає: цього тижня львівські трамваї можуть затримуватися

Цього тижня львівські трамваї можуть затримуватися. Фото: unsplash.com

Цього тижня львівські трамваї можуть затримуватися. Фото: unsplash.com

Транспорт та інфраструктура
17 серпня 2020 15:06

Сьогодні, 17 серпня, у Львові стартували зйомки ігрового національного повнометражного фільму «Я, „Побєда“ і Берлін». Зйомки фільму триватимуть до 27 серпня, тож можливі ситуативні затримки в русі електротранспорту. Читайте найцікавіші новини Львова.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, на час зйомок кадру фільму електротранспорт можуть затримувати до 10 хвилин.

Затримки в русі електротранспорту можуть відбуватись на наступних локаціях: вул. Стрийська, 26−48-А, пл. Соборна, 3, вул. Д. Вітовського, 41 — 43, вул. Пекарська, 69, вул. Руська, 1 — 20, вул. Підвальна, 6- 17 та вул. Шептицьких.

Графік можливих затримок електротранспорту. Фото: ЛМРГрафік можливих затримок електротранспорту. Фото: ЛМР

Нагадаємо, в центрі історії «Я, «Побєда» і Берлін» — український музикант-початківець Кузьма разом із другом Бардом їде до Берліна на іржавій «Побєді», де хоче обміняти її у німецького колекціонера на шестисотий «Мерседес», щоб вразити цим свою кохану дівчину Барбару. Але бурхливе нічне життя німецької столиці приносить герою карколомні пригоди, що змінюють його мету, гартують характер та допомагають віднайти своє справжнє «я».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах