Є відповідь: чи потрібно школярам і студентам платити за проїзд у транспорті

Є відповідь: чи потрібно школярам і студентам платити за проїзд у львівському транспорті. Фото: Кremen.today.

Є відповідь: чи потрібно школярам і студентам платити за проїзд у львівському транспорті. Фото: Кremen.today.

Транспорт та інфраструктура
26 серпня 2020 13:25

Заступниця міського голови Львова Ірина Маруняк розповіла, чи потрібно львівським школярам і студентам платити за проїзд у громадському транспорті. Читайте всі новини Львова.  

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Заступниця мера наголосила, що відповідно до ухвали сесії міськради, з 1 вересня і до закінчення навчального року школярі мають право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті Львова (за умови пред'явлення учнівського квитка). Тобто учні під час навчання можуть безкоштовно їздити і в львівським маршрутках, і у трамваях, і у тролейбусах. Студенти ж оплачують 50% вартості проїзду в електротранспорті (за умови пред'явлення студентського квитка). 

"Хочу також всіх просити дотримуватися правил карантину, зокрема в транспорті, та заходити в автобуси чи електротранспорт лише в масках. Адже це ваша безпека і безпека ваших рідних", — додала Маруняк.

Нагадаємо, на Львівщині діти на колінах дякували за ремонт дороги «Стрілки-Мшанець», яку востаннє реконструювали 30 років тому. Через цей же автошлях майже 4 доби голодували священник і троє його парафіянок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах