Перелік маршрутів: на львівських вулицях побільшає автобусів

Від 1 вересня на вулицях Львова побільшає автобусів на деяких маршрутах. Фото: pxhere.com

Від 1 вересня на вулицях Львова побільшає автобусів на деяких маршрутах. Фото: pxhere.com

Транспорт та інфраструктура
31 серпня 2020 18:04

Від завтра, 1 вересня, на вулицях Львова побільшає автобусів на деяких маршрутах. Водночас тривалість курсування низки маршрутів збільшать.

Як повідомив Tvoemisto.tv  начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів, загалом на 11 одиниць збільшать кількість автобусів на маршрутах 1А, 3А, 6А, 9 і 19. Окрім того, від завтра почнуть курсувати автобуси №45 і 2А, які припинили роботу на час карантину. На першому буде 8 машин, на другому – п’ять.

За словами Ореста Олеськіва, від завтра збільшать час роботи автобусів 3А, 9, 16, 18, 40, 46, 47А.

«Час роботи буде продовжено залежно від маршрутів: на пів години – годину. Далі будемо моніторити ситуацію, подивимось, який ефект дадуть ці зміни. Відповідно, якщо побачимо якісь проблеми через деякий час, будемо коригувати, щоб забезпечити нормальне добирання людей», – зазначив Орест Олеськів.

Кількість транспорту від приватних перевізників також планують збільшити. Кількість автобусів будуть збільшувати поступово – як наберуть водіїв.

Нагадаємо, у Старому Рудному почав курсувати експрес-автобус, що довозить людей до кінцевої зупинку маршруту №52 у Рудному.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах