Помолись і освіжись: біля львівського храму з'явиться сухий фонтан

Біля львівського храму з'явиться сухий фонтан. Фото: Львівська міська рада

Біля львівського храму з'явиться сухий фонтан. Фото: Львівська міська рада

Транспорт та інфраструктура
02 вересня 2020 16:41

У Львові з’явиться ще один сухий фонтан – цього разу біля церкви Благовіщення Пресвятої Богородиці, що на вулиці Пасічній. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, ЛКП «Зелений Львів» уклало договір на розробку проєктно-кошторисної документації для облаштування нового фонтана. Завершити з документацією планують до листопада.

Візуалізація нового фонтану біля львівського храму. Фото: ЛМРВізуалізація нового фонтану біля львівського храму. Фото: ЛМР

Договір уклали із ПП «Науково-виробнича фірма «Рутенія», яка раніше вже розробляла проєкт реконструкції площі Митної із сухим фонтаном.

До слова, упродовж 2 останніх років простір навколо церкви Благовіщення Пресвятої Богородиці на вулиці Пасічній оновлювали. Тут вже встановили лавки, смітники, освітлення та паркан. А влітку цього року освітили сам храм.

Оновлений простір біля львівського храму. Фото: ЛМРОновлений простір біля львівського храму. Фото: ЛМР

Нагадаємо, цього літа на площі Двірцевій, що перед Залізничним вокзалом у Львові, запрацював сухий фонтан з кольоровою підсвіткою. На площі перед Оперним театром також вже змонтували новий сухий фонтан з кольоровою підсвіткою, але наразі його роботу ще тестують. Більше того, в Стрийському парку планують відновити фонтан біля Сенсотеки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах