Карантинне: на зупинках у Львові утворилися довжелезні черги

Карантинне: на зупинках у Львові утворилися довжелезні черги. Фото: Личаків. Мій район он-лайн.

Карантинне: на зупинках у Львові утворилися довжелезні черги. Фото: Личаків. Мій район он-лайн.

Транспорт та інфраструктура
07 вересня 2020 10:53

Понеділковий ранок на зупинках громадського транспорту  у Львові розпочався для містян із довжелезних черг. Сісти було важко не лише у маршрутки, але й трамваї і тролейбуси. На роботу вчасно сьогодні потрапили далеко не всі. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Чимало львів’ян не полінувалися і прийшли на кінцеву зупинку. Сподівалися, що тут сісти у транспорт буде простіше. Але цього понеділка на роботу запізнилися й вони. Пасажири нарікають, що водії беруть лише на сидячі місця. Ті львів’яни, яким пощастило потрапити до салону, не нарікають – карантин перш за все.

Личаків. Мій район он-лайн.Личаків. Мій район он-лайн.

«Кінцева двійки. Майже 100 осіб рвалися у вагон як у старі часи, до карантину. От і безпека. Водій взяла лише сидячих і поїхала», - йдеться у дописі під фото, опублікованому у спільноті «Личаків. Мій район он-лайн».

Нагадаємо, у львівських автобусах, трамваях і тролейбусах під час карантину заборонено перевозити більшу кількість пасажирів, аніж передбачено місць для сидіння, а також у транспортних засобах, де відсутні засоби індивідуального захисту (як у пасажирів, так і у водія). У випадку виявлення порушення поліція складає акт про вчинення адміністративного правопорушення, що може загрожувати штрафом у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень для водія, і від 34 до 170 тисяч гривень — для перевізника.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах