Ремонт вулиці Бандери: наступного тижня автобуси та трамваї змінять маршрути

Наступного тижня автобуси та трамваї змінять маршрути. Фото: live.staticflickr.com (умовне)

Наступного тижня автобуси та трамваї змінять маршрути. Фото: live.staticflickr.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
22 вересня 2020 12:18

З понеділка, 28 вересня, частину вулиці Степана Бандери у Львові закриють на реконструкцію. Відповідно, деякі автобуси та трамваї тимчасово змінять маршрути.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, для руху транспорту перекриють ділянку від вулиці Чупринки до вулиці Антоновича.

Схема: Львівська міська радаСхема: Львівська міська рада

«Відповідно трамвай № 1, який курсує від Залізничного вокзалу, поїде по вул. Городоцькій, і кінцева зупинка з вул. Пасічної буде змінена на Погулянку. Таким чином трамвай № 7, який курсував від ц. св. Анни до Погулянки, тимчасово буде призупинено. Натомість автобусні маршрути № 15 і № 41 поїдуть по вул. Чупринки», — розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий.

Зазначимо, згідно із проектом, вул. Бандери матиме дві спільні смуги для громадського і приватного транспорту. Загальна ширина дороги становитиме 10,2 метра. Для автомобілів за проектом мають облаштувати понад сто паркомісць.

Проект реконструкції передбачає зручні й широкі тротуари. При цьому тут вперше застосують прийом розділення тротуару на зони. Проїзджу частину замостять бруківкою, лише з зовнішніх сторін колії прокладуть римський камінь (бетонну бруківку).

Зазирни у майбутнє: як виглядатиме вулиця Бандери після реконструкції

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах