Шукають працівників: цієї осені у Львові відкриють вісім нових супермаркетів

Цієї осені у Львові відкриють вісім нових супермаркетів. Фото: pexels.com

Цієї осені у Львові відкриють вісім нових супермаркетів. Фото: pexels.com

Транспорт та інфраструктура
25 вересня 2020 10:52

Торгова мережа «Рукавичка» відкриє у Львові п’ять нових супермаркетів вже цієї осені. Також у місті з’являться три нові супермаркети «Сільпо». Про це повідомив профільний сайт про роздрібну торгівлю в Україні RAU.

Перший супермаркет мережі «Рукавичка» відкриють 25 вересня на вулиці Стрийській, 108, а вже за кілька днів, 30 вересня, ще один супермаркет запрацює на вулиці Б. Хмельницького 99. А ще три торгові точки планують відкрити 2 жовтня на вулиці Мельника, 8б, на вулиці Замарстинівській, 43 і на вулиці Тершаківців, 1.

Нові супермаркети будуть площею від 100 до 348 м, вони працюватимуть в оновленому форматі та дизайні. З нагоди відкриття у нових магазинах діятиме акція для покупців з розіграшем 5-ти сертифікатів на 10 тис. гривень на відпочинок.

Додамо, наразі у Львові працюють 40 супермаркетів «Рукавичка», після відкриття нових об’єктів їхня кількість зросте до 45.

До слова, також у Львові розширюється мережа «Сільпо», яка восени відкриє у Львові три нові супермаркети: на вулицях Володимира Великого, 26А, Кульпарківській, 93А та наприкінці Пасічної. Усі супермаркети мають розпочати роботу наприкінці жовтня-на початку листопада цього року. Компанія вже набирає працівників на свої нові локації.

Нагадаємо,  7 вересня перший у Львові супермаркет закрили на реконструкцію. Йдеться про «Арсен», який розташований на проспекті Червоної Калини, 60 на Сихові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах