Дихай глибше: з'явилися результати якості повітря у Рясному

Дихай глибше: з'явилися результати якості повітря у Рясному. Фото: unsplash.com (умовне)

Дихай глибше: з'явилися результати якості повітря у Рясному. Фото: unsplash.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
30 вересня 2020 14:31

Фахівці провели заміри якості повітря у Рясному. Перевищень показників забруднюючих речовин не виявили. Ще два заміри, контрольні, провели згодом, вони підтвердили дані першого. Читайте всі новини Львова за сьогодні

Як розповіли у Львівській міськраді, працівники хімічної лабораторії комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» тричі - 18, 22 та 29 вересня відібрали проби атмосферного повітря біля житлового будинку №30А на вулиці Величковського. Результати усіх вимірювань стану забруднення атмосферного повітря показали, що вміст досліджуваних речовин, не перевищує нормативів максимально разових гранично допустимих концентрацій.

"Лабораторно-інструментальні вимірювання та аналіз проводили на такі хімічні компоненти: вуглецю оксид, азоту оксид, азоту діоксид, ангідрид сірчистий та пил недиференційований за складом. Одночасно з відбором проб, визначали фізичні параметри повітря (атмосферний тиск, вологість, температура та швидкість руху повітря)", - йдеться у повідомленні.

Додамо, що працівники хімічної лабораторії регулярно проводять вимірювання забруднення атмосферного повітря викидами від автотранспорту на перехрестях Львова із значним транспортним потоком.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах