Поїхали: у Шевченківському районі відкрили для проїзду вулицю

У Шевченківському районі відкрили для проїзду вулицю. Фото: Роман Балук

У Шевченківському районі відкрили для проїзду вулицю. Фото: Роман Балук

Транспорт та інфраструктура
05 жовтня 2020 11:54

У Шевченківському районі Львова в неділю, 4 жовтня, відкрили для проїзду частину вулиці Пилипа Орлика. Йдеться про відрізок від вулиці Миколайчука до вулиці Віри, Надії, Любові. Наразі тут ще немає дорожньої розмітки, її нанесуть згодом.

«Вже відкрили вул. П. Орлика на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Завершено повністю всю дорожню частину і праву частину хідника. На лівій частині хідника роботи ще триватимуть. За сприятливих погодних умов їх підрядник має завершити до 20 жовтня. Цей відрізок вже відкрито для проїзду транспорту. Розмітку, згідно з технологією, буде нанесено згодом», — повідомила керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

До слова, капітальний ремонт вулиці Пилипа Орлика стартував 23 липня. Проект реконструкції передбачає розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури, облаштування паркувальних місць вздовж вулиці також облаштування зупинки громадського транспорту. Після ремонту вулиця стане доступною для маломобільних груп населення. Буде встановлено нові опори освітлення, антипаркувальні стовпці та велостійки та ін. Повністю ремонт вулиці мають завершити до кінця наступного року. Вартість робіт становить 74,9 млн грн.

Нагадаємо, у Львові відкрили для проїзду ще одну відремонтовану частину вулиці Богдана Хмельницького. Йдеться про ділянку від вулиці Опришківської до Механічної.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах