Що зміниться: кількість автобусів у Рудно перепланують

У Рудно перепланують кількість автобусів на маршрутах № 52 і № 28. Фото (умовне): АТП1

У Рудно перепланують кількість автобусів на маршрутах № 52 і № 28. Фото (умовне): АТП1

Транспорт та інфраструктура
05 жовтня 2020 13:53

У Рудно перепланують кількість автобусів на маршрутах № 52 і № 28. Відповідний проєкт рішення виконавчого комітету підготують на п`ятницю, 9 жовтня.

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, для мешканців Старого Рудного пропонували експрес-маршрут, які б курсували кожні 20 хвилин для доїзду до Рудного, з пересадкою без додаткової оплати.

«Можемо шатл-басами довозити людей зі Старого Рудно в центр Рудно. Сполучення зі самого Рудно до Львова є достатнім, є лише питання щодо доїзду зі Старого Рудна. Тому є пропозиція підсилити шатл-бас зі Старого Рудно», – додала Ірина Маруняк.

За словами начальника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва, на графік, за яким курсували маршрути № 28, частково впливають затори, тож автобус від Старого Рудно до кільця їде 20 хв. На цей маршрут він пропонує додати ще один автобус.

Мешканці Рудного запропонували частково забрати автобуси з маршруту № 52 і перекинути їх на маршрут № 28. У селище курсує два міських маршрути № 52 (18 машин) і № 28 (3 машини), на яких працює 21 автобус, а також приміські маршрути № 184 та № 184А.

Нагадаємо, у мерії затвердили 9 міських маршрутів, які курсуватимуть до сіл та містечок Львівської ОТГ.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах