Львів-Трускавець – 50 гривень: перевізники суттєво зменшили ціни на проїзд до кількох міст

Перевізники зменшили ціни на проїзд зі Львова до Трускавця, Дрогобича, Східниці, Борислава. Фото: 03247.сom.ua.

Перевізники зменшили ціни на проїзд зі Львова до Трускавця, Дрогобича, Східниці, Борислава. Фото: 03247.сom.ua.

Транспорт та інфраструктура
15 жовтня 2020 09:37

Ціна квитка для проїзду зі Львова до Трускавця, Дрогобича, Східниці, Борислава та у зворотньому напрямку суттєво зменшилися. Таким чином перевізники хочуть переманити пасажирів з дешевших електричок і BlaBlaCar. Читайте всі львівські новини.

На Львівщині приватні перевізники через відсутність пасажирів знизили вартість проїзду на кількох міжміських маршрутах. Проїзд подешевшав в автобусах, що курсують між Львовом та Східницею, Трускавцем, Дрогобичем і Бориславом. 

У коментарі Варто-Галицькі новини представник АТП, яке обслуговує маршрути, Ростислав Кобильник повідомив, що вартість проїзду на маршруті Львів-Трускавець буде 50 гривень. Це суттєве здешевлення, адже раніше проїзд зі Львова до курорту коштував 85 гривень. 

Також проїзд на автобусному маршруті Львів-Дрогобич знизили до 30 гривень. Це вже друге зменшення протягом місяця – на початку жовтня перевізник вже опускав ціну на цьому маршруті з 70 до 40 гривень.

«Акція виправдала очікування перевізників, пасажирів вдалось переманити з електрички», – пояснив Ростислав Кобильник.

Він зазначив, що проїзд дешевшав, аби привабити більше пасажирів, оскільки маршрутки до цього часу їздили майже порожніми. Однак як довго триватиме така акція – не відомо.

Як раніше писав VG Львів, у мерії затвердили 9 міських маршрутів, які курсуватимуть до сіл та містечок Львівської ОТГ. Таким чином населені пункти Львівщини хочуть доєднати до міської транспортної схеми.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах