Приїхали: Укрзалізниця закрила продаж квитків на дев'яти станціях

Укрзалізниця закрила продаж квитків у Тернополі, Івано-Франківську, Хмельницькому.

Укрзалізниця закрила продаж квитків у Тернополі, Івано-Франківську, Хмельницькому.

Транспорт та інфраструктура
19 жовтня 2020 09:40

«Укрзалізниця» закрила продаж квитків у Тернополі, Івано-Франківську, Хмельницькому. Причина – нове карантинне зонування. Про це йдеться у повідомленні на сайті компанії.

У зв’язку з новим карантинним зонуванням, з 00:01 понеділка, 19 жовтня, «Укрзалізниця» закрила продаж квитків на дев’яти станціях: Івано-Франківськ, Дубно, Здолбунів, Тернопіль, Хмельницький, Славута-1, Волочиськ, Дунаївці, ім. Тараса Шевченка.

«До врегулювання ситуації зазначені поїзди прослідують через ці станції без посадки пасажирів. Висадка буде проводитися за встановленим порядком», – йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що у випадку відмови пасажира від поїздки до відправлення поїзда та не пізніше однієї години після його відправлення зі станції зазначеної у проїзному документі, «Укрзалізниця» повертає повну вартість квитка.

Нагадаємо, що Державна комісія ТЕБ і НС 15 жовтня переглянула рівні епідемічної небезпеки в регіонах України. Нові обмеження почали діяти з понеділка, 19 жовтня, їх переглянуть через тиждень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах