Вулицю Суботівську продовжать до Рясного і пустять тролейбус

Вулицю Суботівську у Львові продовжать до Рясного і пустять тролейбус. Фото: Андрій Білий/Фейсбук (умовне).

Вулицю Суботівську у Львові продовжать до Рясного і пустять тролейбус. Фото: Андрій Білий/Фейсбук (умовне).

Транспорт та інфраструктура
26 жовтня 2020 13:59

Вулицю Суботівську у Львові продовжать до Рясного і пустять тролейбус. Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий. Читайте найцікавіші львівські новини.

За його словами, вулицю Суботівську мають намір продовжити до Рясного, з'єднавши таким чином цей мікрорайон із Левандівкою.

"Найголовніше — це якісне сполучення. Ми зараз вже маємо на стадії проекту мегакрутий інфраструктурний проект — продовжити вул. Суботівську до Рясного. І по цій дорозі плануємо вже пускати електротранспорт. Це плануємо почати наступного року, це дуже великий обсяг робіт», — розповів Андрій Садовий.

Як раніше писав VG Львів, сьогодні, 23 жовтня, вулицею Хуторівкою у Льовові поїхали перші тролейбуси. Тролейбусний маршрут № 23 курсує так: вул. Ряшівська, вул. Патона, вул. Виговського, вул. Володимира Великого, вул. Тролейбусна, вул. Рубчака, вул. Стрийська, вул. Хуторівка та у зворотному напрямку. Відтепер кінцева зупинка тролейбусного маршруту № 23 буде на вулиці Хуторівка, поблизу ринку "Нижній Шувар". Це довгоочікуване покращення транспортного сполучення для сихівчан та усіх мешканців міста Львова. У будні курсуватиме вісім одиниць, а на вихідні — п'ять.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах