Хай їм грець: на Сихові гризуни перетрощили десять сакур

На Сихові у Львові гризуни перетрощили десять сакур. Фото: Львівська міськрада (умовне).

На Сихові у Львові гризуни перетрощили десять сакур. Фото: Львівська міськрада (умовне).

Транспорт та інфраструктура
30 жовтня 2020 10:10

У Сихівському районі Львова гризуни знищили десять сарку. У парку ім. Івана Павла ІІ триває осіннє озеленення. Там висадили десять сакур, замість понівечених. Читайте всі львівські новини.

Загалом за цей рік у парках міста Лева буде висаджено близько 8 тисяч зелених насаджень.

"Ми плануємо ще висадити 10 сакур у парку ім. Івана Павла ІІ. Раніше вони були пошкоджені гризунами і загинули, тому ми проведемо заміну саджанців", — розповів директор комунального підприємства «Зелений Львів» Володимир Данилюк.

Окрім того, за його словами, висадка зелених насаджень триває і в інших парках міста. Так, у парку «Високий Замок» було висаджено 450 кущів бірючини. У Левандівському парку — 350 кущів, у парку імені Івана Франка — 6000.

Додамо, на території Львова розкинулись 33 парки та 108 скверів. Загалом їхня площа становить більш ніж 800 гектарів. Цього року на реконструкцію парків було виділено 80 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у Львові заклали великий яблуневий сад. У майбутньому гуляти між фруктовими деревами, робити тут фотосесії та ласувати яблуками зможуть усі охочі. Місце для саду обрали не випадкове. Заклали його саме там, де вже колись був яблуневий сад. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах