Що випускатиме: у львівській промзоні будуватимуть новий завод

Що випускатиме: у львівській промзоні будуватимуть новий завод. Фото: Іtc.ua (умовне).

Що випускатиме: у львівській промзоні будуватимуть новий завод. Фото: Іtc.ua (умовне).

Транспорт та інфраструктура
13 листопада 2020 13:24

У промзоні Львова будуватимуть новий завод. Сьогодні, 13 листопада, виконком прийняв рішення про визначення території для будівництва заводу з випуску електромобілів. Читайте найцікавіші львівські новини.

На засіданні виконавчого комітету було прийняте рішення визначити територію у промислових зонах "Сигнівка" та "Рясне-2".

«Ми даємо відповідні доручення департаменту містобудування, який має знайти в промислових зонах міста Львова, зокрема "Сигнівці" та "Рясне-2", можливо також буде проаналізовано інші промислові зони, земельну ділянку, і винести в подальшому на розгляд Львівської міської ради. Також ми даємо доручення для департаменту економічного розвитку, зважаючи на важливість цього питання та його пріоритетність, відповідність стратегії розвитку Львова, що потрібно подати шляхи, яким чином зацікавити інвестора, знайти варіанти його підтримки таким чином, аби земельна ділянка була надана йому на пільгових умовах — або через приватно-публічне партнерство, або іншим механізмом», — зазначив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Окрім того, за словами мера Львова Андрія Садового, мерія дасть меседж компаніям, що займаються випуском електромобілів, про можливість побудови такого виробництва у промзонах міста.

Як раніше писав VG Львів, у Forum Lviv розпочнуть масштабне будівництво. 

Читайте всі новини у нашому каналі Tеlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах