Ремонт року: на Личаківській тимчасово організували реверсний рух

Ремонт року: на Личаківській тимчасово організували реверсний рух . Фото: Львівська міськрада.

Ремонт року: на Личаківській тимчасово організували реверсний рух . Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
17 листопада 2020 14:50

Капітальний ремонт вулиці Личаківської на ділянці від Букової до межі міста завершується. Поки що на вказаній ділянці дороги організовано реверсивний рух. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомила директорка ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова, учора підрядник асфальтував праву сторону вулиці - зі сторони «Ензиму». Паралельно встановлюють бордюри.

"Сьогодні ми вже дали можливість проїзду вул. Личаківською для транспорту. Але наразі на ділянці від вул. Букової до «Ензиму» буде реверсивний рух. Для цього встановлено спеціальні світлофори. Паралельно підрядник буде встановлювати бордюри, замощувати хідники та ін", — розповіла Оксана Єстеферова.

За її словами, протяжність дороги, яку ремонтують, — 4 км 100 м.

За інформацією «Львівавтодору», проектом ремонту Личаківської була передбачена розчистка площі від кущів та дрібнолісся, капітальний ремонт дорожнього одягу, будівництво господарсько-побутового каналізаційного колектора, реконструкція дощового каналізаційного колектора, прокладання електролінії зовнішнього освітлення, влаштування нових тротуарів і велосипедних смуг. А також влаштування нових зупинок громадського транспорту.

Загальна вартість виконання робіт — 160,3 мільйона гривень.

Як раніше писав VG Львів, 17 листопада на трасі Київ-Чоп у Житомирській області трапилась смертельна ДТП за участі вантажівки. Загинули троє людей. Смертельну аварію спричинив 18-річний водій зі Львівщини. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах