Фото дня: біля Городка відкрили нову кільцеву розв'язку

Фото дня: біля Городка відкрили нову кільцеву розв'язку. Фото: Велике будівництво/Фейсбук

Фото дня: біля Городка відкрили нову кільцеву розв'язку. Фото: Велике будівництво/Фейсбук

Транспорт та інфраструктура
23 грудня 2020 14:59

Біля Городка на Львівщині завершили будівництво нової кільцевої розв’язки. Нею уже курсує транспорт. Закінчують облаштовувати освітлення. Очікується, що нова транспортна розв’язка зменшить аварійність та збільшить пропускну здатність траси з Городка у напрямку Комарно.

Нова розв’язка з'явилася на перетині доріг Н-13 Львів – Самбір – Ужгород та Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. 

Біля Городка відкрили нову кільцеву розв'язку. Фото: Велике будівництво/ФейсбукБіля Городка відкрили нову кільцеву розв'язку. Фото: Велике будівництво/Фейсбук

«Розв’язку добудовуємо. Зробили всі дорожні роботи, залишилося тільки забрукувати саме кільце і освітити цю ділянку. Там було багато аварійних ситуацій. Вона вже працює, усі знаки встановили. Зараз там відремонтовані дороги, водії їдуть із більшими швидкостями, збільшилась інтенсивність руху», – розповів Тvoemisto.tv керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза,

Зазначимо, що дорогу Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка ремонтують частинами. Ремонт між Городком і Крижовою майже завершили, а проїзд на ділянці між Миколаєвом та Повітно вже відкрили. Ще одну частину цієї дороги відремонтували​ між Жовквою та Кам’янка-Бузькою.

Після реконструкції ця дорога відповідатиме ІІІ категорії. 

Нагадаємо, на вулиці Мазепи та Грінченка у Львові чекає масштабна реконструкція. Вона буде реалізована за кошти Європейського інвестиційного банку в рамках проекту «Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах