Припорошило: на львівські вулиці висипали дві тонни реагентів

Припорошило: на львівські вулиці висипали дві тонни реагентів. Фото: фотографії старого Львова (умовне)

Припорошило: на львівські вулиці висипали дві тонни реагентів. Фото: фотографії старого Львова (умовне)

Транспорт та інфраструктура
02 сiчня 2021 09:58

Станом на ранок суботи, 2 січня, на вулицях міста працювали 30 одиниць снігоприбиральної техніки, ще 28 машин були на чергуванні. Для посипання вулиць використано 165 метрів кубічних піскосуміші та дві тонни реагентів. Про це повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

«Техніка найперше посипала складні ділянки доріг — підйоми, спуски, магістральні вулиці, аби забезпечити якісний проїзд громадського та приватного транспорту. На чергуванні є і техніка, і працівники комунальної сфери», — розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, загалом, до прибирання львівських вулиць було залучено: 25 піскорозкидувачів та п'ять навантажувачів.

"Вчора протягом дня до прибирання міста було залучено 17 одиниць снігоочисної техніки, ще 52 машини було на чергуванні", — зазначила Маруняк.

На львівські вулиці висипали дві тонни реагентів. Фото: Львівська міськрадаНа львівські вулиці висипали дві тонни реагентів. Фото: Львівська міськрада

Додамо, що у суботу, 2 січня, синоптики Львівського гідрометеоцентру прогнозують в області ранковий туман та погіршення видимості до 200-500 метрів. Також у цей час на автошляхах прогнозують ожеледицю. 

Нагадаємо, загалом по місту до роботи в зимовий період буде залучено 138 одиниць. З них безпосередньо снігоприбиральної техніки — піскосії, машини з плужно-щіточним обладнанням, тракторці — це 86 одиниць. Місто має також 24 тисяч тонн піскосоляної суміші.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах