Чекали даремно: ранок у Львові розпочався з транспортного колапсу

Ранок у Львові розпочався з транспортного колапсу. Фото: Igor Zinkevych/Facebook (архівне)

Ранок у Львові розпочався з транспортного колапсу. Фото: Igor Zinkevych/Facebook (архівне)

Транспорт та інфраструктура
13 сiчня 2021 12:49

У Львові знову виник транспортний колапс – містяни вранці, 13 січня, даремно простоювали на зупинках громадського транспорту, адже більша половина автобусів не курсувала взагалі. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Львів’яни знову мають клопіт і з громадським транспортом. Вранці курсувало лише трохи більше, ніж половина необхідних автобусів. На десяти маршрутах взагалі не було жодної машини. Тобто містяни марно чекали на зупинках. Це інформація, з огляду на дані GPS навігаторів», - розповів засновник громадської організації «За якісний транспорт» Святослав Товстига в ефірі радіо «Львівська хвиля».

З електротранспортом ситуація краща. Проте є проблеми із кількістю автобусів на нових маршрутах. Йдеться про ті, які запустили до сіл новоствореної громади.

Як повідомили у громадській організації «За якісний транспорт», станом на 10:10 у Львові на таких маршрутах були відсутні автобуси:

  • ЛКП «АТП-1»: 2А, 4А, 5А, 28, 45, 49;
  • ТОВ «МІРА і К»: 7;
  • ПАТ «АТП-14630»: 26, 42;
  • ТОВ «УСПІХ» – 38.

Так, на маршрути мали б виїхати 507 автобусів, натомість курсувало 299 автобусів, що у відсотковому показнику становить 59 %.

«Ми вже підготували звернення щодо зміни керівництва в ЛКП "АТП-1" бо вважає не нормальною ситуацію коли на стілького автобусних маршрутах не курсують автобуси», - йдеться в повідомленні організації «За якісний транспорт».

Нагадаємо, сьогодні зранку, 13 січня, близько 9:15 на вулиці Стуса, 57 у Львові маршрутка №160 потрапила у ДТП – водій громадського транспорту не впорався з керуванням та протаранив автомобіль «Renault».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах