Дочекалися: коли відкриють першу частину вулиці Бандери

Частину вулиці Степана Бандери планують відкрити для проїзду уже за місяць. Фото: Зручне місто

Частину вулиці Степана Бандери планують відкрити для проїзду уже за місяць. Фото: Зручне місто

Транспорт та інфраструктура
13 сiчня 2021 16:28

Частину вулиці Степана Бандери планують відкрити для проїзду уже за місяць. Йдеться про відрізок від вулиці Чупринки до Антоновича.

«Нині на замощених ділянках уже встановлюють трамвайну колію. Також замощують вулицю, а там, де розкопано котлован, роблять колектор. Дорожні роботи, якщо сприятиме погода, закінчать за місяць. Втім, там ще триватиме благоустрій – облаштовуватимуть зупинки, світлофори», – розповів Тvoemisto.tv речник «Львівавтодору» Олексій Хміль.

Згідно з договором підрядникові виділили на цю частину вулиці 9 місяців. Роботи розпочали у вересні, тому до літа мали б завершити її повністю, враховуючи благоустрій.

Після завершення робіт на ділянці від Чупринки до Антоновича, «Онур» розпочне реконструкцію на іншій – від вулиці Антоновича до Героїв УПА. Потім, за планом, розпочнеться ремонт третьої – від Героїв УПА до Городоцької.

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець зазначив, що реконструкція вулиці Степана Бандери ближче до Городоцької буде ще складнішою, адже там є великі глибини залягання, де треба будувати каналізаційну камеру для приєднання колектора. Завершити капремонт вулиці мають до 18 серпня 2021 року. 

Ремонт вулиці Степана Бандери: 7 відповідей мера Львова на найпопулярніші запитання

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах