Де у Львові можна здати макулатуру: адреси

Де у Львові можна здати макулатуру: адреси. Фото: Vyvoz.org (умовне)

Де у Львові можна здати макулатуру: адреси. Фото: Vyvoz.org (умовне)

Транспорт та інфраструктура
26 сiчня 2021 15:46

На львівських заправках встановлено п'ять контейнерів для макулатури. Здаючи сюди паперовий непотріб, львів'яни допомагають дітям з інвалідністю. Лише у 2020 році клієнти заправок у Львові здали на переробку 5,4 тонни вторсировини.

Кошти від зданої львів'янами макулатури надійшли у навчально-реабілітаційний центр «Джерело», який опікується дітьми з інвалідністю. Цей заклад завжди потребує додаткового фінансування.

Щоб здати макулатуру та допомогти реабілітаційному центру, варто завітати на АЗК ОККО у місті Львові за такими адресами: просп. Чорновола, 14; вул. Рудненська, 1; вул. Володимира Великого, 58а; вул. Наукова, 2; вул. Дж. Вашингтона, 12.

Де у Львові можна здати макулатуру: адресиДе у Львові можна здати макулатуру: адреси

"Кожна зібрана тонна макулатури важлива, бо дозволяє покрити витрати на перебування в центрі однієї дитини протягом місяця, а їх в "Джерелі" близько 300", – йдеться у повідомленні.

Додамо, що соціальним спільнотам взимку дуже потрібні теплі речі та взуття для безпритульних. Якщо у вашій шафі є непотрібні светри, не поспішайте викидати їх на смітник – зробіть добру справу та віддайте їх на благодійність: адреси контейнерів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах