Де саме: у десяти садках Львова відкриють нові групи

Де саме: у десяти садках Львова відкриють нові групи.

Де саме: у десяти садках Львова відкриють нові групи.

Транспорт та інфраструктура
05 лютого 2021 09:51

У десяти дитячих садках Львова відкриють 37 нових груп. Про це повідомила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик. Провести необхідні ремонтні роботи мерія планує вже цього року. Читайте всі новини Львова

За словами Зоряни Довганик, одним зі стратегічних напрямків розвитку освіти на 2021 рік є завершення ремонтних робіт у закладах дошкільної освіти.

"У першу чергу йдеться про завершення ремонтів в садочку на вул. Медової Печери, де буде відкрито 7 груп, на вул. Виговського (5 груп), на вул. Клепарівській (4 групи), на вул. Дністерській (4 групи). Також ми маємо відкрити ще 2 групи та відремонтувати харчоблок у "Будинку школярів", де ми раніше відкрили 4 групи, які успішно відвідують діти. Плануємо завершити ремонт садочка на вулиці Грушевського у селищі Рудно", — розповіла Зоряна Довганик.

Окрім того, за словами Довганик, уже невдовзі буде оголошено торги на будівництво нового закладу дошкільної освіти на вулиці Білогорща. 

Додамо, що у 2020 році у дитсадках Львова було відкрито 19 додаткових груп повного дня та 18 груп короткотривалого перебування. Загалом минулого року до садків міста зараховано 8241 дитину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах