Щоб не заважали прибирати сніг: у Львові масово евакуйовують авто

У Львові масово евакуйовують авто. Фото: Львівська міська рада (архівне)

У Львові масово евакуйовують авто. Фото: Львівська міська рада (архівне)

Транспорт та інфраструктура
12 лютого 2021 13:08

У Львові евакуатори забиратимуть автомобілі, які заважають руху транспорту та прибиранню вулиць від снігу. Представники мерії просять мешканців поставитись до цього з розумінням та не залишати автівки біля проїжджої частини.

«Сьогодні місто додатково залучить 6 екіпажів поліції, які працюватимуть по кожному району. Окрім того, працюватимуть евакуатори, які прибиратимуть машини, запарковані у невстановлених місцях, і ті, які заважають прибиранню вулиць від снігу. Прохання, щоб мешканці поставились до цього з розумінням», - розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами Ірини Маруняк, також сьогодні, 12 лютого, задля прибирання у Галицькому та Сихівському районах закриватимуть для руху невеличкі вулички. Крім того, управлінські компанії сьогодні огороджуватимуть небезпечні ділянки та, за змоги, зніматимуть снігові «шапки» й бурулі.

«Сьогодні набагато менше виїхало автомобілів на дороги. Думаю, що до нас дослухались приватні підприємці та організували для своїх працівників дистанційну роботу. Це дуже полегшує нам прибирання міста», - додала Ірина Маруняк.

Нагадаємо, у Львові запровадили нову послугу – відкопування автомобіля зі снігу. Молоді хлопці з лопатами зроблять за вас неприємну роботу. Працюють 12 годин на добу. Беруть недорого.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах