Куди полетимо: німецька авіакомпанія запускає новий рейс зі Львова

Німецька авіакомпанія запускає новий рейс зі Львова. Фото: freepik.com (умовне)

Німецька авіакомпанія запускає новий рейс зі Львова. Фото: freepik.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
01 березня 2021 14:47

З 30 квітня до німецького міста Франкфурт-на-Майні з Міжнародного аеропорту «Львів» можна буде долетіти прямим авіарейсом від найбільшої німецької авіакомпанія Lufthansa.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Авіарейси «Львів – Франкфурт» з 30 квітня 2021 року виконуватимуть чотири рази на тиждень: щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці та щонеділі. А з 1 червня частоту польотів буде збільшено до 6 разів на тиждень.

Переліт триватиме дві години. Ціна на прямий рейс Lufthansa у Франкфурт доволі висока – за квитки в два боки доведеться заплатити 259 €. Квитки та ціни можна знайти за посиланням.

«Львівському аеропорту вдалося потрапити до „списку щасливчиків“. Поки на європейському ринку авіакомпанії готуються працювати на повну, львівський аеропорт вже потрапив до переліку перспективних напрямків та аеропортів, які варто розвивати. На нас звернула увагу світова авіакомпанія Lufthansa щодо відкриття нового маршруту до Франкфурту-на-Майні», — повідомили в пресслужбі львівського летовища.

Зазначимо, з 1 травня авіаперевізник Lufthansa відновить рейс Львів – Мюнхен, який він вже виконує понад 10 років.

Нагадаємо, з 28 квітня зі Львова до сонячної столиці Грузіїї Тбілісі можна буде долетіти прямим авіарейсом від компанії SkyUp. Авіарейси виконуватимуть двічі на тиждень – по середах та суботах.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах