Шкода грошей: львів'яни вимагають заборонити ямковий ремонт доріг у місті

Львів'яни вимагають заборонити ямковий ремонт доріг у місті. Фото: 4studio.com.ua (умовне)

Львів'яни вимагають заборонити ямковий ремонт доріг у місті. Фото: 4studio.com.ua (умовне)

Транспорт та інфраструктура
23 березня 2021 14:27

Львів’яни вимагають заборонити ямковий ремонт доріг у місті. Відповідну петицію зареєстрував громадянин Віталій Момрик 10 березня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«У Львові існує серйозна проблема із способом проведення ямкового ремонту дорожнього покриття шляхом, коли спочатку в асфальті вирізаються вибоїни, а заповнюють новим асфальтом через деякий час. Цей проміжок часу до моменту заповнення вибоїн новим асфальтом дуже часто триває добу, або навіть декілька діб. Це призводить до створення постійних аварійних ситуацій на дорозі, а також до пошкодження транспортних засобів, що супроводжується додатковими матеріальними витратами власників цих транспортних засобів. На сторінці Гарячої лінії міста Львова в Фейсбук можна зустріти багато постів, в яких мешканці міста скаржаться на саме такий недопустимий "ремонт», - йдеться в тексті петиції.

Автор петиції просить заборонити такий метод ямкового ремонту. Натомість львів’янин закликає зобов'язати виконавця робіт виконувати весь цикл ремонту одночасно, не переносячи етап заповнення вибоїн новим асфальтом на інший час.

Станом на 14:25 23 березня електронна петиція зібрала 32 підписи із 500 потрібних. До кінця збору підписів залишилось 47 днів.

Нагадаємо, з 24 березня у Львові на реконструкцію перекриють наступну частину вулиці Степана Бандери – від вулиці Городоцької до вулиці Героїв УПА. Роботи триватимуть близько трьох місяців і впродовж цього часу транспорт курсуватиме зі змінами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах