У Львові на COVID-19 масово хворіють водії маршруток: як курсуватиме транспорт

У Львові на COVID-19 масово хворіють водії маршруток. Фото: freepick (умовне)

У Львові на COVID-19 масово хворіють водії маршруток. Фото: freepick (умовне)

Транспорт та інфраструктура
24 березня 2021 15:57

У Львові понад 60 водіїв комунального АТП №1 перебувають на лікарняному через COVID-19. Водночас громадський транспорт продовжує курсувати із дотриманням карантинних норм та обмежень.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Громадський транспорт наразі працює, і ми бачимо суттєве зменшення кількості пасажирів. Треба розуміти, що хворіють також і водії. Тільки на АТП-1 більше 60 водіїв сьогодні є на лікарняному через коронавірус. Зараз ми маємо дуже великі збитки по громадському транспорту. А через те, що можуть бути зайняті тільки сидячі місця, то це ще й велике навантаження. Ми повинні дофінансовувати тих, хто займається громадськими перевезеннями», - розповів мер Львова Андрій Садовий.

За словами речниці АТП-1 Ірини Рєвунової, загалом на автобусних маршрутах працюють близько 540 водіїв, отож кожен 9 керманич наразі хворіє на коронавірус.

«Щодня ми проводимо дезінфекцію автобусів, водіям перед виїздом та протягом дня міряють температуру та тиск. Наразі через те, що водії хворіють, на рейси виходить менша кількість автобусів, однак і з початку карантину пасажирообіг відповідно впав на 30%», - додала Ірина Рєвунова у коментарі 032.ua.

Також міський голова закликав працедавців перевести людей на дистанційну роботу, аби мінімізувати будь-які фізичні контакти.

Нагадаємо, з 24 березня у Львові на реконструкцію перекриють наступну частину вулиці Степана Бандери – від вулиці Городоцької до вулиці Героїв УПА. Роботи триватимуть близько трьох місяців і впродовж цього часу транспорт курсуватиме зі змінами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах