Не пропадати ж добру: залишки бруківки з вулиці Хмельницького викладуть на Лисенка

Вулицю Лисенка у Львові встелять бруківкою з вулиці Хмельницького. Фото (умовне): brukivka-lviv.com

Вулицю Лисенка у Львові встелять бруківкою з вулиці Хмельницького. Фото (умовне): brukivka-lviv.com

Транспорт та інфраструктура
26 березня 2021 16:41

Бруківку, яка залишилася після реконструкції вулиці Богдана Хмельницького, на відрізку від вулиці Промислової до Липинського передадуть Личаківській районній адміністрації. Читайте новини Львова на VG Львів.

Цих 2000 квадратних метрів бруківки зберігали на території очисних споруд «Львівводоканалу», що на вулиці Пластовій, 13.

Згідно з рішенням, яке сьогодні, 26 березня, ухвалив виконавчий комітет Львова, її використають для влаштування дорожнього покриття на вулиці Миколи Лисенка, де проводять роботи на частині від вулиці Заньковецької до Лісної, повідомляє tvoemisto.tv.

Раніше на дорозі цієї вулиці лежав асфальт, а 20 сантиметрів від бордюра лежав камінь. Зараз замість колотого каменю використають існуюче покриття – бруківку з вулиці Хмельницького.

Капітальний ремонт вулиці Лисенка розпочали ще в 2015 році. Загальна вартість робіт становить 14 млн 200 тис. грн. Зараз триває завершальний етап реконструкції на відрізку від вулиці Заньковецької до Лісної, який розпочали 15 вересня 2020 року.

На вулиці будуть дві смуги руху шириною 2,75 метрів із влаштуванням паркомісць і стоянками для маломобільних людей, на ділянці зроблять пологі з’їзди з влаштуванням тактильної плитки та паркомісця збільшеної ширини.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах