Розпаковуй валізи: SkyUp скасував низку рейсів зі Львова

SkyUp скасував низку рейсів зі Львова. Фото: 24tv.ua

SkyUp скасував низку рейсів зі Львова. Фото: 24tv.ua

Транспорт та інфраструктура
15 квiтня 2021 14:31

Український авіаперевізник SkyUp прибрав зі системи бронювання одразу 15 маршрутів у Європу – 5 з них зі Львова і ще 10 із Києва. Ці рейси мали бути доступними у літньому розкладі авіакомпанії. Про це пише видання Avianews.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Так, маршрутна карта Львова скоротилась рейсами у Аліканте (Іспанія), Лодзь (Польща), Бергамо (Італія), Париж (Франція), Прага (Чехія).

З аеропорту «Бориспіль» закрили продаж квитків у Німеччину: Берлін, Гановер, Нюрнберг, Гамбур, Дюссельдорф, Мюнхен, Штутґарт. Також зупинили продаж квитків зі столиці у Копенгаген (Данія), Стокгольм (Швеція) та Остраву (Чехія).

Чому авіаперевізник SkyUp закрив одразу 15 авіарейсів – наразі невідомо. Припускають, що це могло статись через низький попит на рейси до Європи, оскільки досі не названо дати відкриття кордонів на українських туристів.

При відміні авіарейсів SkyUp зараховує витрачені гроші на баланс у особистому кабінеті пасажира. Їх можна використати на купівлю квитків на інші маршрути авіакомпанії. Якщо пасажир хоче отримати гроші назад, то його чекає довга процедура виведення коштів з балансу.

Нагадаємо, вже з 23 жовтня 2021 року з Міжнародного аеропорту «Львів» можна буде долетіти в спекотний Дубай прямим авіарейсом від української авіакомпанії SkyUp.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах